Υπάρχει το χειρότερο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας

Εδώ είμαστε! Που ακριβώς είμαστε; Στο σήμερα, που είναι πιο άσχημο από το χθες, και είναι άγνωστο αν θα γίνει ακόμα πιο άσχημο από το τώρα.

Πάνω κάτω το περιμέναμε ότι τον Νοέμβριο τα κρούσματα θα παίζουν κάθε μέρα σταθερά πάνω από χίλια, και τον Δεκέμβριο τρεις με τέσσερις χιλιάδες. Αλλά ο ιός αποδείχθηκε πιο ανυπόμονος, έτρεξε πιο γρήγορα και το καβαλήσε από τις τελευταίες μέρες Οκτωβρίου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ είμαστε! Που ακριβώς είμαστε; Είπαμε. Στο άγνωστο. Στην ευχή που έβγαινε από το στόμα των παλαιών ανθρώπων ”Και μη χειρώτερα… ”. Ας ελπίσουμε το κακό να σταματήσει μέχρις εδώ, μην πάθουμε τα χειρώτερα.

Βεβαίως, υπάρχει το χειρότερο. Γιατί, όμως; Επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ότι τα “λουκέτα”, θα φέρουν την φτώχεια, την πείνα και την εξαθλίωση, θα τραυματίσουν περισσότερες ζωές από τι ο ιός αυτός.

Βεβαίως, υπάρχει το χειρότερο. Επειδή, είπαμε o κ .Μητσοτάκης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τη σοβαρότητα της κατάστασης. Το ότι ο κορονοϊός είναι υπαρκτός, δεν σημαίνει πως κρατάει σωστή στάση. Με τα συνεχώς νέα μέτρα, που είναι επίθεση στην καθημερινότητα μας και εχθρικά στην τσέπη μας. Στην ίδια μας τη ζωή. Φτάσαμε, άλλωστε, εδώ που φτάσαμε, διότι από την πρώτη στιγμή του προβλήματος, αλλά και στη συνέχεια, ακόμα και σήμερα, τα μέτρα αντί να μας σώσουν, μας στέλνουν κατευθείαν στην… “Εντατική”! Και άντε να βγεις από εκεί.

Βεβαίως, υπάρχει το χειρότερο. Για τα νέα έκτακτα μέτρα μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε ότι δεν αποκλείεται ένα γενικό lockdown σε όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης : Του τη βγήκε και πάλι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.