Υπάρχει ελπίδα και καινούργια όλα

Ας δούμε το ζήτημα ακαδημαϊκά. Φιλολογικά. Θεωρητικά. Συμφωνούμε όλοι πως το κενό που έχει δημιουργηθεί στην νύχτα, στη θέση της γυναίκας τραγουδίστριας, είναι μεγάλο. Και λίγες οι περιπτώσεις που θα μπορούσαν να το καλύψουν.

Μήπως αντιμετωπίζουμε το ζήτημα μονόπλευρα; Μήπως κάνουμε λάθος και είμαστε αυστηροί; Μήπως να το δω καλύτερα, το φως θα φτάσει στα μάτια μας ; Αντίδραση δικαιολογημένη και ελπιδοφόρα, από την ενημέρωση πως η πατρινή Αθηνά Μάλλια, ετοιμάζει πράγματα πολύ μεγάλα, που από κοριτσάκι τα φανταζόταν. Μετά είδε πως το σύστημα είναι ύπουλο, αλλά πάλι καλά, που πήγε στην Αθήνα και βρήκε τον επιχειρηματία Μιχάλη Λαγουδάκο στο δρόμο της. Ο αγώνας της τώρα θα δικαιωθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μαθαίνουμε για το νέο τραγούδι της, πως έχει ήδη ετοιμαστεί. Από ποια εταιρία θα κυκλοφορήσει μένει μόνο. Μάλλον από την κορυφαία. Η δουλειά έγινε τους πιο επαγγελματίες του παιχνιδιού. Τα κεφάλια που λέμε, και και η χαρά της Αθηνάς δεν κρύβεται. Στο έργο των ονείρων της είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Θα με καταλάβεις τώρα. Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών, έβαλε την υπογραφή του. Ενώ την μουσική, ο Τάσος Λυμπερης. Τάσος Ξιαρχός, ο εκκεντρικός χορογράφος, που έχει γεννηθεί να προκαλεί σάλο. Αυτός σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ. Είναι και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας, ο μαέστρος του Αργυρού, στην εξίσωση. Από το δικό του στούντιο θα βγει αυτό που θα ακούσουμε σύντομα.

Το άλλο; Αποκαλύφθηκε και το μεγάλο μυστικό. Αυτή η Αθηνά Μάλλια, οπως σας την περιγράψαμε, δεν θα θυμίζει σε τίποτα την παλιά. Όλα καινούργια θα ‘ρθουν. Σε αυτό το σκεπτικό, αποφασίστηκε με τους συνεργάτες της, να λανσάρει νέο καλλιτεχνικό όνομα.

Δηλώνω τον θαυμασμό μου. Γιατί ο κόσμος της, ακόμη και αυτοί οι προβεβλημένοι, πηγαίνουν πλέον στο φθηνό και το πρόχειρο. Δεν βρίσκω λογική εξήγηση, γιατί έχουν φράγκα. Να, όμως, που συμβαίνει. Και αυτή, πάει να κάνει το απίθανο, να ντυθεί με το πιο εξεζητημένο, ότι θέλει η εποχή μας για να γίνει star !!!

Αναμένουμε, λοιπόν, με ανυπομονησία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.