Λαγουδάκος σε τέσσερα μέτωπα

Μιλάνε τα γεγονότα. Τίποτα άλλο. Και κανένας άλλος. Δηλαδή; Παίρνει το Sideradiko o Μιχάλης Λαγουδάκος, και στην νύχτα δεν ξεφεύγει το γεγονός. Δεν παραμένει ίδιος σε μέγεθος. Έχεις ήδη ενημερωθεί πως θα το ντύσει με τα στοιχεία του σημερινού κόσμου. Αυτά που φέρνουν τα πρωταθλήματα και τις κούπες.

Σήμερα ο Λαγουδάκος είναι στα πιο υψηλά του ιστορικά. Γιατί; Δεν είναι μόνο αυτό μαγαζί, που θα το κάνει “Απλά”. Είναι περισσότερα, κι άλλα ζητήματα καίνε. Έχουμε και λέμε…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Loca Stage (Φίλωνος 76, Πειραιάς). Γεννήθηκε ως live stage, εξελίχθηκε σε πιο εναλλακτικό στέκι, πλέον είναι σε σκέψεις, για το περιεχόμενο που θα του δώσει.

-Το άλλο, το πιο σπουδαίο. Σε κάποια θέση στο μυαλό του, σίγουρα περίοπτη, είναι και το Lido (Ζωοδόχου Πηγής 3, Κολωνάκι). Το Lido του μεγάλου Θανάση Παπαγεωργίου, κορυφαία νυχτερινή δύναμη της χώρας. Καιρό είναι σε συζητήσεις, να γίνει γίνει η αλλαγή στο σκηνικό της ιδιοκτησίας.

-Δεν μιλάμε για το “Απλά” στην Τρούμπα. Αυτό δεν το βλέπει σαν μαγαζί, αλλά σαν το σπίτι του, για αυτόν και τους συνεργάτες του. Με το αίσθημα της οικογένειας, ενταγμένο στην αισθητική του συγκεκριμένου χώρου.

Όλος ο μηχανισμός του συγκεκριμένου επιχειρηματία, έχει πέσει στη δουλειά με τα μούτρα. Που χρόνος για διακοπές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.