Ξυπνάει και κοιμάται, με την αποστολή “Μεγάλωμα Norrana”

Ανήκει στην εκλεκτή κατηγορία των ανθρώπων, που δεν κάνουν τίποτα στα πρόχειρα. Έχουν πρόβλημα με το πρόχειρα, έχουν παράφορο έρωτα με το καθεστώς προς την τελειοποίηση. Και τα δίνουν όλα. Και δεν υπολογίζουν τίποτα. Ατελείωτες ώρες με το κεφάλι πάνω στη δουλειά. Ακόμα και τα λεφτά, ξοδεύουν, ξοδεύουν, μέχρι να μεγαλώσει το παιδί τους. Έχουν τραβήξει το δρόμο αυτό, δεν πάνε από παράδρομο, δεν κάνουν εκπτώσεις. Και έχουν υπομονή, γατί ξέρουν πως για να φτάσουν στην Ιθάκη, δεν είναι τόσο εύκολο. Καθόλου εύκολο. Θέλει αγώνα καθημερινό.

Σ’ αυτή την κατηγορία είναι η Αναστασία Πουρνάρα, δεν υπάρχουν πολλές παρόμοιες γυναίκες σαν αυτήν, στην Πάτρα σήμερα. ‘Από το πρωί με το που ξυπνάει, μέχρι το βράδυ, που θα καταλήξει να κοιμηθεί, μια είναι η αποστολή της. Πως θα μεγαλώσει την διαδικτυακή της επιχείρηση, στο χώρο των κοσμημάτων, όχι όπως των άλλων κοσμημάτων, με το όνομα Norrana. Είπαμε όχι όπως των άλλων κοσμημάτων. Μπορείτε να τσεκάρετε μόνοι σας, με ένα απλό κλικ ΕΔΩ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.