Ξεβράκωσαν τους γυμνούς

Έπεσε χιόνι, άσπρισε όλη η Ελλάδα και από κοντά το πολικό κρύο. Πέφτει και το μεγάλο κακό στη φίλη, γείτονα και σύμμαχο Τουρκία. Μια νέκρα, μια ακινητοποίηση ζωής στην παγωμένη κατάλευκη Ελλάδα από τη μια και από την άλλη στην Τουρκία μετράνε νεκρούς από το σεισμό. Τι κάνει ο χάλιας, άντρας είναι αυτός, γυναίκα ή κάτι μεταξύ των δυο ή κάτι άλλο, μαθημένος άλλοιώς στην εκπομπή του; Δράμα. 

Εκεί που κάθε πρωί πλακώνει τη μια ανοησία καπάκι μετά την άλλη, να υποχρεώνεται να αλλάξει πρίζα και να τα έχει χαμένα. Τραγωδία. Ο τίποτας να λέει και να ξαναλέει Μη βγαίνετε έξω αν δεν έχετε κάτι να κάνετε, να φοράτε αλυσίδες, και ξανά μανά το ίδιο σουξέ. Και να συνομιλεί εκτός προγράμματος με τον ανταποκριτή του καναλιού σε κάθε χωριό για να μεταφέρει τα νέα και πως εξελίσσεται η καταιγίδα. Με ποιο δικαίωμα;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρέπει να είσαι κάποιος, κάποια, όχι ο τίποτας για να δίνει συμβουλές στον κοσμάκη. Ποιος είναι ο πίτουρας, με ποια αξιοπιστία και κοινωνική αναγνώριση τολμάει να κάνει  συστάσεις, ποια είναι η σωστή συμπεριφορά λόγω χιονόπτωσης και να δηλώνει πόνο και συμπαράσταση για λογαριασμό των τηλεθεατών μετά την πολύνεκρη συμφορά στην Τουρκία και τη Συρία. Το χιόνι και ο σεισμός έκαναν κι ένα καλό Ξεβράκωσαν τους γυμνούς.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.