Ξέρει τι κάνει, προχωράει μόνος

Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω ότι ο Φίλιππος Καμπούρης, θα είχε μεγαλύτερη δυναμική, ενέργεια, αν δεν ήταν ανεξάρτητος. Αν είχε την «ομπρέλα», την πολιτική του Κυριάκου Βελόπουλου. Της πλάκας είναι αυτοί που υποτίθεται τον επικρίνουν. Που υποτίθεται τον εκθέτουν. Στην πραγματικότητα, σε οποιαδήποτε κίνηση, έχεις την ανάγκη να χωθείς, σε μαγαζί από κάτω, που είναι μεγάλο. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι γινόταν και έτσι θα γίνεται. Όταν όμως το μαγαζί, φιλοξενείται σε λίγα τετραγωνικά, έχεις δει το ταβάνι του, μέχρι που φτάνει, γιατί να κυνηγήσεις να σου δώσουν τα εύσημα. Δεν το χρειάζεσαι, δεν θα κερδίσεις κάτι. Πολύ καλύτερα να προχωρήσεις μόνος. Θα φανεί και πιο αληθινό.

Μιλάμε σοβαρά. Και απόδειξη αυτός ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου του 2023 και την ίδρυση της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.