Πόλεμος η πολιτική, τα υπερόπλα χρειάζεσαι

Δεν έχω διάθεση να γράψω για οτιδήποτε. Η θλίψη από τον τραγικό χαμό των δύο πιλότων στην Κάρυστο, που επιχειρούσαν με το Canadair στην κατάσβεση της φωτιάς, έχει σκοτεινιάσει την ψυχή μου. Κάθε φορά που κάθομαι στο πληκτρολόγιο, η σκέψη μου ταξιδεύει πάνω σ’ εκείνες τις γενναίες ψυχές.. Έχω αδερφό στα χρόνια των παιδιών που χάθηκαν. Και το σημείο της σύγκρουσης το ξέρω. Τέλος πάντων, η ζωή είναι μαραθώνιος, προχωρά μπροστά, πρέπει να συνεχίσεις.

Και έρχεται στη κουβέντα, η λέξη πολιτική. Σιγά μην δεν είναι πόλεμος. Και μάλιστα πρώτου βαθμού, παγκοσμίου επιπέδου! Ο πιο μεγάλος. Αυτή είναι η πολιτική, σύμφωνα μ’ όλες τις εγκυκλοπαίδειες του Tsipas Blog. Οπότε, πρέπει να σταθείς στο “ύψος των περιστάσεων”, πρέπει να ‘χεις μπόι…ψυχή κι ανάστημα…τα κατάλληλα όπλα. Δεν έχει κανένα νόημα να μπεις στη μεγαλύτερη μάχη με νεροπίστολα. Σύνελθε, γιατί θα σε φάνε λάχανο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάνω αυτές τις σκέψεις, που παράγουν φως, όταν είδα την πολιτική υποψηφιότητα του γνωστού νυχτερινού επιχειρηματία Δημήτρη Μουστάκα. Διαβάστε :

“Η ευθύνη που μου αναλογεί για τον αγαπημένο μου Πειραιά δεν θα μπορούσε να με αφήσει στον καναπέ μου , έτσι και εγώ για αυτόν τον λόγο στις 8 Οκτωβρίου θα είμαι υποψήφιος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό
“ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ” στην περιφερειακή ενότητα του Πειραιά”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Διαβάστε επίσης : Ξέρει τι κάνει, προχωράει μόνος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.