Ξεπέρασε και τον Άγιο Βασίλη και δεν το λέει το Tsipas Blog

Με τον παίχτη Δημήτρη Φιντιρίκο, παίζει μπάλα, δεν το κρύβει. Μπαμ κάνει. Δώσε βάση…

θέλει να τον έχει από κοντά το tsipasblog.gr, γιατί προσδοκά προσωπικά οφέλη. Άρα, τι θα κάνει; Θα επιμείνει, θα σκαρφιστεί τα πάντα, μια ιστορία να κάνει φασαρία, όπως αυτή που σας είπε στις 27 Οκτωβρίου. Που τον “βάπτισε” Άγιο Βασίλη. θα πουν οι επαγγελματίες πονηροί, αυτοί που δεν μας συμπαθούν. Δεν θα χάσουν την ευκαιρία να δηλώσουν την παρουσία τους. Δεν τρέχει κάστανο, όμως. Συνεχίζουμε με τα δύσκολα…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το να τον πουν σύγχρονο και πραγματικό Άγιο Βασίλη. Κι ακόμη παραπάνω, γιατί τα δικά του δώρα, δεν είναι είναι μόνο τα Χριστούγεννα, είναι όλο το χρόνο και κάθε είδους…Οι γονείς ενός παιδιού, που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, και που το βοήθησε να ξανακερδίσει το χαμόγελο του. Το πράμα δεν θα περάσει στο ντούκου. Όχι, βέβαια. Εδώ είμαστε, εμείς δεν θα πούμε τίποτα. Εμείς το ‘χουμε ραμμένο, δεν θα κάνουμε κανένα σαματά, θέλει ηρεμία, διότι εδώ μιλάει η καρδιά.

Διαβάσατε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.