Ξεκίνησε ο “πόλεμος” κατά των μέτρων στην Πάτρα

Κάποτε οι πόλεμοι είχαν μια αιτία. Και ένα αποτέλεσμα. Σήμερα, αν γίνει πόλεμος, σίγουρα θα είναι παγκόσμιος, θα αφορά όλα τα έθνη του κόσμου, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν, για να διώξουν τον κατακτητή. Τον ίδιον κατακτητή. Να απελευθερωθούν. Και επειδή με τον κορωνοϊό δεν μπορούν να ξεκινήσουν πόλεμο, γιατί είναι εχθρός αόρατος, άρα πρέπει να κάνουν πόλεμο με τις κυβερνήσεις, που μας υποχρεώνουν να δουλεύουμε για πάρτη μου. Που στο όνομα του, τρώμε στη μάπα, μέτρα βαθιά αντιανθρώπινα και αντικοινωνικά. Τα οποία μας ήρθαν για λίγο και μας φάνηκαν φυσιολογικά στην αρχή, αλλά πλέον …Πλέον έχουν γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης μας. Όλα μας τα πήραν τα ..μέτρα, που με τις εντολές της εξουσίας, επεκτείνουν το βασίλειο του ιού Corona, τον κάνουν μεγαλύτερο. Αυτός υπάρχει σήμερα. Μόνο αυτός.

Ο λαός πρέπει να ξεσηκωθεί. Για να φύγει ο κατακτητής. Να αποτελέσει παρελθόν. Να αλλάξουν τα πράγματα, τα σημερινά και να γυρίσουν τα παλιά, αλλά μόνο αν ξυπνήσουμε. Εγώ, εσύ, αυτός, αυτή, εμείς, εσείς, όλοι μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεσηκώθηκαν οι Πατρινοί για να διώξουν τα μέτρα που ισχύουν για τον περιορισμό του κορονοϊού. Να απαλλαγούν από αυτά. Μπας και την γλυτώσουμε. Η πείνα οδηγούσε τους Πατρινούς στη σημερινή συγκέντρωση, στην πλατεία Γεωργίου. Φώναξαν ότι δεν αντέχουν άλλο. Φυσικά πράγματα.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που περπατούν, εξωτερικοί χώροι και μνημείο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.