Ξεκάθαρος ο Βουτυράκος : “Προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους μας δυσφημούν”

Ξεκάθαρος ο Βουτυράκος : "Προσφυγή στη δικαιοσύνη για όσους μας δυσφημούν"

«Διαμαρτύρομαι, για την πρωτοφανή προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής της εταιρίας μου». Ποιος Έλληνας επιχειρηματίας, ρωτάω, το είπε αυτό. «Οι έλεγχοι στα πλοία μας είναι συνεχείς και αυστηροί και από εμάς αλλά και από όλους τους φορείς. Τα αποτελέσματα άριστα» Ποιος, ξανά μανά ρωτάω, Έλληνας επιχειρηματίας το είπε κι αυτό.

Μη ψάχνεις ποιος. Ο Πέτρος Βουτυράκος. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της «Voutirakos Cavo Grosso», το είπε. Εξέδωσε ανακοίνωση, που απαντά σε όσους χωρίς στοιχεία, αλλά με συκοφαντικό δόλο, αναφέρονται στο όνομα της νόμιμης επιχείρησης του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Voutirakos Cavo Grosso :

Απάντηση προς όλους τους “σωτήρες” του νησιού μας, την Ζάκυνθο

Το δικαίωμα κάθε πολίτη είναι , όταν θίγεται η υπόληψή του και η αξιοπρέπειά του , να προσφεύγει στην δικαιοσύνη.

Η εταιρεία μας, πιστή στις αρχές της, τις οποίες υπερασπίζεται με πάθος , διαμαρτύρεται, για την πρωτοφανή προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής της, προς κάθε κατεύθυνση με κάθε νόμιμο μέσο .

Η τριακονταετή και πλέον παρουσία μας στο νησί της Ζακύνθου αποδεικνύει την συνέπειά μας και προς το νησί και στο περιβάλλον και στους κατοίκους του αλλά και στην οικονομική ενδυνάμωση του τόπου.

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ

Οι έλεγχοι στα πλοία μας είναι συνεχείς και αυστηροί και από εμάς αλλά και από όλους τους φορείς. Τα αποτελέσματα άριστα.

Η Δίκαιη λοιπόν αγανάκτησή μας εκφράζεται νόμιμα, ΟΧΙ με στόχο τον εκφοβισμό και τη φίμωση κάποιων όπως αδίκως ισχυρίζονται, αλλά μόνο την προστασία της εταιρίας μας από κάθε ανεύθυνη και ανυπόστατη επίθεση προς εμάς .

Είναι τουλάχιστο, αντίθετο σε κάθε έννοια ηθικής και καλής πίστης η συμπεριφορά κάποιων , μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης , αλλά και του ιδίου του δημοτικού Συμβουλίου, και ερήμην μας, να σπιλώνουν το όνομα μια νόμιμης επιχείρησης και μάλιστα χωρίς στοιχεία .

Εμείς λοιπόν θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απέναντι σε οποιονδήποτε, που με προχειρότητα, ανευθυνότητα και δόλο, θίγει την αξιοπρέπεια μας, την τιμή μας , μας δυσφημεί , τόσο ως εταιρεία όσο και ως ανθρώπους και θα προβούμε σε ΚΑΘΕ νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων μας.

Διαβάστε επίσης : Πέτρος Βουτυράκος : Συμφώνησε με Τίγρη και ανοίγει το πρώτο του κατάστημα Aegean

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.