Επανέρχεται και ξεσπά ο Βουτυράκος «Ρε, καντίνες …Μη φοβάστε, δε δαγκώνω»

Πέτρος Βουτυρακος, ο Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της «Voutirakos Cavo Grosso»

Ήταν και παραμένει και του λιμανιού και του σαλονιού. Ο πρώτος από τους τρεις υιούς του Σπύρου. Ξεκίνησε το 1987, με το μικρό σφουγγαράδικο καΐκι του, ψαρεύοντας σφουγγάρια, κοράλλια, και ψάρια.

Σήμερα, 32 χρόνια μετά, είναι ο δυνατός ο παίκτης. Αυτός που κάνει το χοντρό παιχνίδι και θέλει να παραμείνει ο πρώτος στον τουρισμό πολυτελείας της Ζακύνθου. Και μπορεί να έχει αφήσει τους “ζορικους” δρόμους εδώ και χρόνια, αλλά δεν μασάει ποτέ. Έχει δύναμη και συχνά, βγαίνει από τα ρούχα του, όταν ανακαλύπτει την αδικία που του γίνεται. Χρησιμοποιεί γλώσσα απλή-την δική του γλώσσα- και τα λέει έξω από τα δόντια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο λόγος για τον Πέτρο Βουτυράκο. Τον πατέρα του Γιάννη Βουτυράκου, του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Tokyo Theater”. Δεν περιορίστηκε στην ανακοίνωση της εταιρίας του, της «Voutirakos Cavo Grosso», μόνο σε αυτή, αλλά επανέρχεται και τους τα λέει ένα χεράκι.

Τι λέει ο ο κύριος Πέτρος;

“ΡΕ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ?ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΩ …..!!! “

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.