Ξεκάθαρος ο Κιάμος, για τη συνεργασία του με τον Μαζωνάκη

Ξεκάθαρος ο Κιάμος, για τη συνεργασία του με τον Μαζωνάκη

«Δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά» είπε ο κορυφαίος Έλληνας διασκεδαστής, Πάνος Κιάμος. Τι είναι αυτό;

«Απλά βρεθήκαμε όλοι μαζί και είπαμε πάμε να το κάνουμε » είπε ακόμα ο Νο.1 κανονιέρης του πρωταθλήματος, στο είδος του. Τι είναι αυτό;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Δεν νομίζω πως, πλέον, ούτε εγώ, ούτε ο Γιώργος, έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Πάμε να κάνουμε κάτι όμορφο, που ο άλλος θα μπορέσει σε 4-5 ώρες να μας απολαύσει και τους δύο». Τι είναι αυτό; Εσένα ρωτάω, κύριε Τσίπα. Σε σένα απευθύνεται το ερώτημα, διότι μιλάει ξεκάθαρα και με αποστομωτική ειλικρίνεια ο Κιάμος. Και μιλάει, φυσικά, για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ξεδιαλύνοντας κάθε σκιά γύρω από τη συνεργασία τους, που θα έχουν στο Fever (του Θανάση Παπαγεωργίου), από την επόμενη Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου.

Που και σε ποιον τα είπε ; Στον Νίκο Μουτσινά, στην εκπομπή του, με τίτλο “Καλό Μεσημεράκι”, που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ. Και, μάλιστα, στη χθεσινή εκπομπή, που κατέγραψε την καλύτερη επίδοσή του, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, στους σχετικούς πίνακες τηλεθέασης. «30άρια» βάρεσε!

Από τη μεριά του ο Νίκος Μουτσίνας συμπλήρωσε : “Μπράβο σε αυτόν που το σκέφτηκε. Αλλά μπράβο και σε εσάς που είπατε ναι, γιατί είναι ωραίο να βλέπεις δύο τόσο μεγάλα ονόματα μαζί”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.