Mου θυμίζει ποιος είναι

Ένας άλλος θέμος!

Παλιόφιλος. Αθηναίος, 70 χρονών, επιχειρηματίας. Όνομα δεν χρειάζεται. Με αφορμή αυτό που έγινε -και- χθες στο ιστορικό “Can Can”, με αδιαφιλονίκητο ηγέτη του σχήματος τον Θέμη Αδαμαντίδη και άξιους συμπαίκτες στο γήπεδο του επιχειρηματία Παναγιώτη Σαρδελή, τον Νίκο Καψάλη, την Γιώτα Γρίβα και την Έλενα Μπάση, παλιοσειρά θαμώνας στους νυχτερινούς ναούς, μου είπε:

«Ξέρω πολύ καλά γιατί έγινα Θεμικός. Γιατί είναι ο τελευταίος εναπομείναντας των μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών, που η φωνή του θυμίζει τη λαϊκή μουσική της σύγχρονης Ελλάδας. Ως Αδαμαντιδικός, λοιπόν, νιώθω παρά πολύ όμορφα, μα κυρίως απόλυτα δικαιωμένος, που μου θυμίζει ποιος είναι».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δηλώσεις στις οποίες πιθανότατα να έχει δίκιο. Γιατί, παρότι η Αθηναϊκή νύχτα είναι καταδικασμένη, αυτός, ο μεγάλος Αδαμαντίδης, στη δεύτερη κατά σειρά βδομάδα εμφανίσεων του στο Can Can, και ασφυκτικά γεμάτος ήταν…και πάρα πολλά λουλούδια πήρε.

Οι εικόνες αδιάψευστος μάρτυρας της αλήθειας!

Διαβάστε επίσης : Η αλήθεια για τον Θέμη και τα χρήματα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.