Δεν ξανάγινε, «ήρωας» ο Φιντιρίκος έσωσε τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, που βρέθηκε ναυαγός 24 ώρες στον Ειρηνικό Ωκεανό

Δημήτρης Φιντιρίκος, Τζέιμς Καφετζής, Τριαντάφυλλος

Ο κόσμος γουστάρει και αγαπάει τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Τον λεγόμενο και «Μπάτμαν». Όχι γιατί είναι στο έτσι και στο αλλιώς. Ούτε γιατί έχει πολλά λεφτά, ούτε γιατί οι γνωριμίες του φτάνουν πολύ ψηλά. Ούτε γιατί βλέπει πως είναι τύπος νικητής και σπουδαίος. Άσε τι λένε τα story, άσε και τι βγάζει η εικόνα του instagram.

Η αγάπη και η συνεισφορά του στον συνάνθρωπο είναι η απάντηση. Ακόμα και να χάσει όλη την περιουσία του, πάλι θα είναι εκεί. Δίπλα στην αδυναμία. Έτσι είναι. Κι αν τον ρωτήσεις, θα σου πει πως «Είναι ευλογία και ολοκληρώνεσαι ψυχικά μέσα από αυτό. Και θα συμπληρώσουμε εμείς ότι δεν είναι θέμα μόνο να μπορείς. Άρα; Να πούμε τις αιώνιες αλήθειες. Είναι και να το νιώθεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και στην κουβέντα να βάλω κάτι που είδα στον Τριαντάφυλλο, στα social media του. Πέφτει το πλάνο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "triantafyllos_chatzinikolaou Υπερήφανος που σε έχω φίλο @dimi_fidi Ένα μεγάλο μπράβο γιατί απέδειξες για άλλη μια φορά ότι στην δύσκολη στιγμή είσαι εκεί για τον συνάνθρωπο σου όπως έκανες με τον πατέρα του Τζειμς @di με γρήγορους ρυθμούς .Εισαι ότι καλύτερο γιατί δεν βάζεις πάνω από όλα το χρήμα όπως οι περισσότεροι αλλά τον άνθρωπο"

Δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Αυτά μου είπε ο Τριαντάφυλλος : «Ο πατέρας του Τζέιμς του Καφετζή, του γνωστού από το Survivor. Έχει ένα τρελό χόμπι. Να παίρνει το ιστιοπλοϊκό, τύπου καταμαράν. Να ξεκινά από τη Ρόδο και να … διασχίζει τους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο. Πέρυσι είχε φτάσει στον Ατλαντικό, φέτος έβαλε στόχο τον Ειρηνικό. Όμως δεν τα υπολόγισε όλα όπως θα έπρεπε και προέκυψε πρόβλημα σοβαρό. Στη μέση του πουθενά ξέμεινε. Έπρεπε να κάνει αρκετές ώρες, για να βρει την πιο κοντινή στεριά, αυτή του Παναμά. Τρελάθηκα όταν το έμαθα, πάλι καλά που θυμόμουν ότι ο Δημήτρης σχετίζεται και με σκάφη. Να, γιατί δεν το καθυστέρησα καθόλου, αμέσως τον πήρα τηλέφωνο. Ο άνθρωπος είναι μεγάλη δύναμη. Δεν ξέω πως το έκανε, αλλά το παρά πέντε, είχε φτάσει ένα αλιευτικό και έτσι σώθηκε ο Λευτέρης»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.