Βρέθηκε η φόρμουλα για το πρώτο πανήγυρι- Και μάλιστα με λουλούδια

Το Tsipas Blog επιβεβαιώνεται πανηγυρικά και κάθε μέρα. Για το δημοφιλέστερο κείμενο του.

Όταν στη ζωή μας έσκασε ο κομήτης Covid και ανάμεσα στους πολλούς άλλους, που τα έβαψαν μαύρα και έπεσαν σε βαθύ ύπνο, ήταν και ο κόσμος της νύχτας. Εμείς όχι. Μην χάνετε χρόνο. Καταφύγετε στη φόρμουλα του διαδικτύου, είναι η μόνη λύση, είπαμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην αρχή όλοι γέλασαν, αλλά μετά, βλέποντας ότι το έργο με τον ιό θα είναι σκληρό και μάλιστα μεγάλης διάρκειας, αποφάσισαν να το δουν πιο καθαρά, χωρίς τα προηγούμενα γέλια. Σήμερα, το έχουν σχεδόν όλοι υιοθετήσει.

Στη λίστα ετοιμάζεται να μπει και ο Γιώργος Βελισσάρης, μαζί με την παρέα του. Χαρά Βέρρα, Γωγώ Τσαμπά και τον Άγγελο Διονυσίου. Οι οποίοι, το Σάββατο 13 Μαρτίου, θα μας χαρίσουν ένα μοναδικό, απολαυστικό 5ώρο live steaming μουσικό πρόγραμμα.

Και το πιο κορυφαίο μακράν από όλα της υπόθεσης και που δεν το έχουμε δει στις άλλες ιντερνετικές συναυλίες. Θα δέχονται και “παραγγελιές”, ακόμα και “λουλούδια” , αφού απέναντί τους θα βρίσκεται ένα τεράστιο monitor ως δίαυλος επικοινωνίας τους με όλο τον κόσμο από Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία!

Εισιτήριο: 10€

Αγορά Εισιτηρίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.