Αν βρεις την ..Ιθάκη δεν την αφήνεις

Απάντηση στο ερώτημα που κρύβεται όλο το νόημα της ζωής. Το μυστικό της μεγαλύτερης ευτυχίας. Στη εύρεση της Ιθάκης, από καταβολής δημιουργίας του ανθρώπου, εκεί βρίσκεται. Τα μεγαλύτερα μυαλά που γέννησε η γη, τα τελευταία 3.500 χρόνια, το είπαν. Πολλοί έψαξαν να την βρουν, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο πάντα. Μυστήρια και απρόσιτα πράγματα, αλλόκοτα και δυσνόητα, θα σε σταματήσουν, θα σε ταλαιπωρήσουν, με συνέπεια όταν φτάσεις και την βρεις…αλήθεια, θα πεις πως άξιζε το κόπο, δεν την αλλάζεις. Με τίποτα.

Διαβάζεις Τσίπας Μπλοκ και ετοιμάσου να ακούσεις αυτό το παράδειγμα. Στην περίπτωση του Σάκη Αρσενίου και του Bodega. Του Μιχάλη Αμπατζάκη, το νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι, έχεις την ευκαιρία να εισπράξεις αυτή την μέγα αλήθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Το μαγαζί να μεγαλώσει, ν’ ανέβει τις κατηγορίες, και ο τραγουδιστής, μετά από χρόνια, να ξανά βρει την βάση την σταθερή, για να θυμίσει κάτι από τα παλιά. Καμία αντίρρηση.

27 Ιανουαρίου, ανοίγει ο κύκλος του νέους σχήματος, με αυτόν και πάλι Αρχηγό, όπως έγραψε το tsipasblog.gr. Και ο Σάκης Αρσενίου επέστρεψε και δισκογραφικά δυνατά, με νέο τραγούδι «Τι Θα Κάνεις Τώρα». Σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Κυκλοφορεί από την παντοδύναμη Panik Records.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.