Συνεχίζει δυνατά και διαφορετικά κάθε μέρα!!!!

Η πιάτσα της νυχτερινής διασκέδασης όλο και… συρρικνώνεται. Είναι η μέγα αλήθεια αυτή! Όμως ο Δημήτρης Μεσούλας, είναι κάθε μέρα ανοιχτός. Πως γίνεται αυτό ;; Δεν επαναλαμβάνεται ποτέ στο παιχνίδι του. Άλλος είναι τη Δευτέρα, άλλος την Τρίτη, άλλος την Τετάρτη, άλλος την Πέμπτη, άλλος την Παρασκευή, άλλος το Σάββατο και άλλος την Κυριακή. Τέτοιος παίκτης είναι ο Μεσούλας. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του και το γράφει το Τσίπας Μπλοκ. Δεν είναι κρυφό, το Τσίπας Μπλοκ δεν κρατάει τίποτα κρυφό. Και, βέβαια, διαφορετικός κάθε μέρα, αλλά όχι απλά για να λέγεται διαφορετικός. Είναι άλλος σήμερα και χθες και αύριο και μεθαύριο, γιατί στην εξίσωσή υπάρχει το κατάλληλο θέμα. Τώρα το αποσαφηνίσαμε τελείως.

Λίγο πριν το μεγάλο πάρτυ του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει δυνατά. Απόψε επιστρέφει ο George Valentino Papadimitriou Τετάρτη ο μοναδικός Κυριάκος Παπαδόπουλος! Και Πέμπτη το φαινόμενο Ria Ellinidou. Μιλάμε για το Aristotle στο Πειραιά στην οδό 2ας Μεραρχίας 14.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.