Ο Μέσουλας παρών και κατά ευτυχισμένος, στην μεγαλύτερη γιορτή του Πειραιά

«Το μεγαλύτερο πάρτυ, που είδατε ποτέ στον Πειραιά, θα γίνει φέτος στην 2ας μεραρχίας». Το είπε ο Δημήτρης Μεσούλας. Ποιος είναι αυτός; Στην εν λόγω περιοχή, επιχειρηματίες της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, που καταγράφει θερμοκρασία καυτού ηλίου. Το ανέβασε στα social media του και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του, γιατί θα βρίσκεται και αυτός. Τι θαρρείς πως εννοούσε με το μεγαλύτερο πάρτυ, που είδατε ποτέ στον Πειραιά, θα γίνει φέτος στην 2ας μεραρχίας» ; 

Το Street Party είναι μια μια διοργάνωση, που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας». Σήμερα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις, θεσμός έχει γίνει. Κόσμος πολύς, κατακλύζει τους δρόμους της θρυλικής Τρούμπας και ολόκληρη την πόλη του Πειραιά. Την βοήθησε να αναβαθμιστεί σημαντικά, την εξέλιξε σε πόλο έλξης, για τους νέους και ανθρώπους, κάθε ηλικίας, από ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόκειται για μια πρωτότυπη ανοιχτή Πειραιώτικη γιορτή, με τη συμμετοχή γνωστών μουσικών συγκροτημάτων, τραγουδιστών, αλλά και καταστημάτων εστίασης. Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Μεσούλα, θα συμμετάσχει με το Aristotle Piraeus και το Barrique Port.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.