Βουλευτής, όχι βουλευτάκος

Συμεών Κουπέλογλου. Ο Βουλετής του Κυριάκου Βελόπουλου στην Θεσσαλονίκη. Δικαιώνει τις προβλέψεις. Που είχαν πει πως θα είναι βουλευτής στην υπηρεσία του λαού, στην προσπάθεια επίλυσης χρόνιων προβλημάτων. Και μαχητικός. Και πιεστικός. Και αντιδραστικός. Και επανσταστικός. Με τις στοχευμένες ερωτήσεις στην κυβερνητική εξουσία. Όχι με τις λέξεις, τους χαρακτηρισμούς, τις ταμπέλες. Έτσι δεν γίνεται η δουλειά.

Σε ακόμη μια μάχη ρίχτηκε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Συνεχίζοντας την ανάδειξη κατάφορων αδικιών και την προσπάθεια επίλυσης χρονίων σφαλμάτων του κράτους, δεν μπορούσα παρά να ασχοληθώ με την άνιση μεταχείριση των απολυόμενων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ), οι οποίοι ούτε επίδομα ανεργίας δικαιούνται να λάβουν, ούτε την επιστροφή των κρατήσεων που κατέβαλαν υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Αλληλοβοηθείας Στρατού (Ε.ΛΟ.Α.Σ.), χάνοντας παράλληλα και τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα ως προς τον χρόνο προϋπηρεσίας τους, δεδομένου ότι αναγκάζονται με το ισχύον καθεστώς να λάβουν οικονομική αποζημίωση λόγω απόλυσης. Πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και να λύσουν άμεσα τα αρμόδια Υπουργεία”.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.