Φάρμακο βγάζει η φωνή της

Για να το ξεκινήσουμε με φιλοσοφία, τη ζωή του Τσίπας Μπλοκ, ακόμη την χαράζουμε εμείς, κι αυτό λέγεται ευτυχία. Δεν μπαίνει στο παιχνίδι ο ένας και ο άλλος. Ο κάθε άσχετος. Και η κάθε ανάλυση, φέρει τη δική μας προσωπική σφραγίδα. Με αυτό τρελαίνεται ο κόσμος. Με αυτό κάνουμε την καριέρα την μεγάλη.

Και πάμε τώρα στην Πάολα. Είναι η καλύτερη λαική φωνή από γυναίκα. Ο θρίαμβος της λαικής φωνής είναι, αυτή που μιλάει στην πρωταθλητική νύχτερινή ζωή, όπως καμία άλλη. Δες πως θα περιγράψω αυτό που είναι χαραγμένο μέσα της. Η «φάρμακο», και νιώθεις καλύτερα, δεν χρειάζεται ψυχολόγο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φωνή από τις λίγες, που έκανε γνωστό και αγαπητό και παγκόσμιο το λαικό τραγούδι. Κι όταν έγινε η νούμερα ένα στο γήπεδο της. Η “βασίλισσα του λαικού”, δεν άλλαξε, ίδια παρέμεινε. Να πάρουν παράδειγμα και οι άλλοι. Δεν την βάρεσε κι αυτήν η κακιά άρρώστια, της αλαζονείας.

Θυμόμαστε την Πάολα, με αφορμή το νέο της single «Σε Χρειάζομαι», στο οποίο συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον σπουδαίο συνθέτη με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες στο παρελθόν. Τους στίχους υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Επειδή σήμερα οι τάσεις του Youtube μιλάνε. Επειδή ξέρουν να μιλάνε. Ανέβηκε στη θέση #9 και με διάθεση για ακόμη παραπάνω.

Τελευταία του εμφάνιση ήταν προχθές στη Γερμανία, και ετοιμάζεται για τo χειμερινό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα του ανανεωμένου Fever, θα την ξαναδούμε. Πάντα μαζί με το «δίδυμο» της από το καλοκαιρινό Μαρκίζ στη Θεσσαλονίκη, Νίκο Μακρόπουλο. Θα γίνει το σώσε. Στα “ντριν” όλη την ώρα το τηλέφωνο, για να τους παρακολουθήσουν.

Μπορεί να είναι pop art 2 άτομα και κείμενο που λέει "fever ever Λαγουμιτζή 25Ka Λ. Συγγρού 132, Τηλ. 092 7333 ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ 10/11"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.