Έχει “βουίξει” η Λευκάδα

Μανώλης Μούτσος- Παναγιώτης Σταύρακας - Δημήτρης Φιντιρίκος

Κάνει θόρυβο. Μεγάλο Θόρυβο. Και να μην είσαι ο ειδικός, πάλι θα καταφέρεις να το “πιάσουν” τα αυτιά σου. Να διαβάσεις τις σελίδες του βιβλίου. Κατανοητό. Και θες να μάθεις, για τον θόρυβο, τον μεγάλο, τι αφορά.

Έχουμε και λέμε. Μια νέα επιχείρηση, στον τομέα εστίαση, με το όνομα Menza και είναι στην παραλία, στην πλατεία του Φοίνικα (πρώην Μαννα), στη Λευκάδα. Ένας χώρος all day, για όλες τις ώρες της μέρας, αλλά και το βράδυ, που εκπέμπει χαλαρότητα και καλοκαιρινή διάθεση. Χθες έκανε το opening party.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έφτιαξε ο όμιλος momentum, που έχει βάλει στο λογαριασμό πολλά και γνωστά μαγαζιά. Και πλέον σε όλη την Ελλάδα. (Akantous, Opus, Nalu, Habbits, Istopoikos, Balzac, Marron, Ciel Cyros, Ono Cyros, Senn Poros, Earth Boutique Apartments, Passagio, Riviera, Dafni, Mixal, Romeo). Και μάλιστα, έρχεται, πλησιάζει, είναι όντως κλεισμένη, η βόμβα η μεγάλη, και ναι σίγουρα, για πρώτη φορά, θα συμπεριληφθούν, και στους μεγάλους των μπουζουκιών της Αθήνας.

Σαν να λέμε, το έφτιαξε, ο Μανώλης Μούτσος, με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και ακόμη έναν, από την Λευκάδα, που χαρακτηρίζεται φίλος κολλητός και αδερφικός. Πολλά βράδια, μαζί όλοι σε χαβαλέ και γέλια. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Σταύρακα, ο οποίος έχει και το Capital Nightclub, που τραγούδησε ο Φέρρης, την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.