Voodoo Club : Η απάντηση στο δημοσίευμα του TsipasBlog

Voodoo Club : Η απάντηση στο δημοσίευμα του TsipasBlog

Άμεσα και ταχύτατα ήταν τα “αντανακλαστικά” στο δημοσίευμα του tsipasblog,gr, με τίτλο «Ο κορωνοϊός «παγώνει» το Voodoo Summer – Κανονικά το άλλο (καλοκαιρινό) μαγαζί του ομίλου», από πλευράς της ιδιοκτησίας των δύο αυτών πολύ γνωστών μαγαζιών της Αθήνας.

Παραθέτω την απάντηση τους, όπως την έλαβα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Όλα θα εξαρτηθούν από τα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση. Τότε και μόνο τότε, θα πάρουμε την ανάλογη απόφαση.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως προτεραιότητά μας είναι να ανοίξει το Voodoo, για έναν και μοναδικό λόγο. Για να καλύψουμε το προσωπικό μας, που έχει μείνει τόσο καιρό χωρίς μεροκάματα.

Φυσικά, επεξεργαζόμαστε διάφορα σενάρια, που θα μας οδηγήσουν προς την καλύτερη λύση. Στη χειρότερη εκδοχή των πραγμάτων, αν «πρέπει» να θυσιαστεί κάποιο από τα δύο, θα είναι το καλοκαιρινό Mind The Gap. Όχι το Voodoo. Το Voodoo θα ανοίξει.

Η αιτιολόγηση είναι απλή. Δεν υπήρχε καλοκαιρινό Mind The Gap τόσες σεζόν, για αυτό και έρχεται δεύτερο στις επιλογές μας. Και όσον αφορά το προβάδισμα του Voodoo, είναι ότι έχει 10πλασιο προσωπικό από το Mind. Συν ότι θα συγχωνεύσουμε προσωπικό και από τις άλλες μας επιχειρήσεις.

Αλλά, ας περιμένουμε να δούμε πρώτα τι θα αποφασίσει η κυβέρνηση”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.