Voodoo Club : Ειλημμένη η απόφαση να ανακαινιστεί

Voodoo Club : Ειλημμένη η απόφαση να ανακαινιστεί

Στην παρούσα φάση, είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις για την επόμενη μέρα. Κανείς δεν ξέρει πως θα είναι. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Υποθέσεις. Από τη στιγμή, μάλιστα, που “αιωρείται” το πότε θα τελειώσει η καραντίνα. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού-γνωστού και ως COVID-19.

Πάντως, δεν χρειάζεται να έχεις «μαντικές» ικανότητες για να δεις ότι η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη, και αποτελεί μια κακή «πρόγευση» για το μέλλον. Αυτά βλέπουν οι εμπλεκόμενοι με την νυχτερινή διασκέδαση επιχειρηματίες και θεωρούν ότι η σεζόν τελείωσε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η διαπίστωση αυτή ισχύει για πολλούς, όχι όμως για όλους. Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Εξαίρεση αποτελεί το Voodoo Club και, ειδικότερα, το καλοκαιρινό μαγαζί, που βρίσκεται στην πολύβουη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Αφού, όπως πληροφορείται τo tsipasblog.gr, η απόφαση των ιθυνόντων του, για ανακαίνιση και ανακατασκευή, είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει.

Διαβάστε επίσης : Βάνα Μπερτάκη: Η αποκάλυψη για τον Τσιόδρα και η πολύτιμη βοήθειά του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.