Βάνα Μπερτάκη: Η αποκάλυψη για τον Τσιόδρα και η πολύτιμη βοήθειά του

Βάνα Μπερτάκη

Η Βάνα Μπερτάκη ανοίγει την καρδιά της, θυμάται και μοιράζεται μια ιστορία μαζί μας, που δείχνει τι σημαίνει να μην ξεχνάς. Και ιδίως αυτούς που σου στάθηκαν στα πολύ δύσκολα.

Ο “άγνωστος” μέχρι χθες στο πλατύ κοινό, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και στρατηγός στη μάχη της πανδημίας του κορονοϊού, Σωτήρης Τσιόδρας, είναι το τρανότερο παράδειγμα. Διότι, σύμφωνα με την ανάρτηση στο instagram της μητέρας του Κώστα Μπερτάκη, του γνωστού ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, την είχε βοηθήσει σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά τα όσα έγραψε η κυρία Βάνα Μπερτάκη :

“Αυτός ο άνθρωπος θα μείνει στην ιστορία. Μεγάλος επιστήμονας, πάνω από όλα άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου, πριν λίγα χρονιά στο ΡΕΑ, όπου νοσηλευόμουν σαν φοβισμένο κουτάβι. Toν κοίταξα στα μάτια και τον ρώτησα “Θα πεθάνω γιατρέ” και μου είπε “έχεις να κάνεις πολλά ακόμα”. Ευχαριστώ τον κουμπάρο μου, Πρόεδρο του ΡΕΑ, Κυριάκο Μιτσάκο, που μου τον γνώρισε. Eίναι Άγιος άνθρωπος”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.