Η βιομηχανία του Teatro, με παραπάνω από 1.000 άτομα, στην πιο κρύα Παρασκευή

Η βιομηχανία του Teatro, με παραπάνω από 1.000 άτομα, στην πιο κρύα Παρασκευή

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Κυριαζή, χθες, που είχε χαρακτηριστεί από τους ειδήμονες της αγοράς ως η πιο “ψυχρή” Παρασκευή της χειμερινός σεζόν, αφού ήταν η πρώτη μέρα που λειτουργούσαν τα νυχτερινά κέντρα μετά το τέλος των γιορτών, στο Teatro Athens, προσέλκυσαν παραπάνω από 1000 άτομα.

Oι αναφερόμενοι τραγουδιστές, ο καθένας ξεχωριστός και σημαντικός, βρίσκονται σε ένα μαγαζί, που πολεμάει και με αντίπαλο τον ίδιον τον… εαυτό του. Έτσι είναι. “Καταδικασμένο” το “Teatro”, αντιμετωπίζει και την πίεση να διατηρήσει την αίγλη των προηγούμενων ετών. Για αυτό και ο Μπερτάκης, διακοσμητικά και λειτουργικά, το ξαναπήγε ένα βήμα πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της βιομηχανίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως, λοιπόν, χιλιάδες άλλοι, Αθηναίοι και μη, είδα κι εγώ το δυνατό σχήμα, που αποτελείται από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Χρήστο Κυριαζή και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Και πέρα από το κατά πόσον με έφτιαξε το πρόγραμμα, πέρα από τις εντυπώσεις που μου χάρισε, γεύθηκα σαν πολίτης της Ελλάδας το σώου. Έτσι είναι. Το προϊόν του Teatro είναι η πανηγυρική απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει εντάξει με τον καλύτερο τρόπο στις κοινωνίες της τη νυχτερινή διασκέδαση.

Ο άνθρωπος του σήμερα έχει ανάγκη απ’αυτή τη νύχτα. Όχι την άρρωστη, με τις νοσηρές καταβολές αντιπαλότητας, νύχτα. Η βιομηχανία του Μπερτάκη παράγει προϊόν αξίας, που ικανοποιεί τον έχοντα ανάγκη να ξεφύγει από την καθημερινότητά του. Πολυεθνική είναι αυτή η βιομηχανία, όχι μπακάλικο της γειτονιάς που αρκείται να σου δώσει μισό κιλό μπακαλιάρο και εσύ να νοιώσεις τρισευτυχισμένος γιατί η μαγαζάρα σου γέμισε, ακόμα κι αν δεν έχει καθόλου καλές προοπτικές για το μέλλον.

Πρόλογος, εν όψει της κουβέντα στα καθ’ ημάς. Της δουλειάς άνθρωποι οι μπουκ, λέω για τις στοιχηματικές εταιρείες, όλο κάτι περισσότερο σακουλεύονται. Γι’ αυτό με που ανακοινώθηκε ότι μετά από 2.5 χρόνια θα ξανασυμμετάσχει στο πρωτάθλημα της αθηναικής νύχτας, το Teatro ήταν από τα πρώτα φαβορί για πρωταθλητισμό.

Και μετά από δέκα αγωνιστικές, σα να δικαιώνονται οι εκτιμητές της τζογαδόρικης βιομηχανίας. Μέχρι τώρα το Teatro, γι’ αυτόν που βλέπει, την πάει τη δουλειά έξτρα πρίμα γκουτ. Στη φώτο, από τον Χάρη Λεμπιδάκη, από χθες βράδυ.

Θα συνεχίσει έτσι; Γνωστή η απάντηση. Ναι! Δεν την λες, όμως, και δεν το λες αέρα πατέρα “χαρτοπόλεμος”.

Διαβάστε επίσης : Η συγκίνηση και οι νέες εκπλήξεις

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.