Βιάστηκαν κάποιοι να του πετάξουν «δηλητήριο»- Ανατροπή και «stop» στην κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων

Σε δικαστική διαμάχη εμπλέκεται εδώ και λίγο καιρό ο γνωστό τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια. Ο πρώην συνεργάτης του επικαλείται δικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιδικάζεται ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη είχε στραφεί εναντίον του για να διεκδικήσει δεδουλευμένα που, όπως υποστηρίζει, του οφείλονταν. Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη επικαλέστηκε την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ενώ η πλευρά του τραγουδιστή προσέφυγε στον Άρειο Πάγο. Κάνει επίσης λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον δημοφιλή τραγουδιστή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, ο Άρειος Πάγος δικαιώνει τον τραγουδιστή Νίκο Βερτη, κάνοντας δεκτό το αίτημά του, για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.

Διαβάστε επίσης : Έτσι “απαντά” ο Βέρτης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.