«ΒΑΣΙΛΙΑΣ» με Παπαγεωργίου ο Αδαμαντίδης

«ΒΑΣΙΛΙΑΣ» με Παπαγεωργίου ο Αδαμαντίδης

Κάθε χρόνο η πιάτσα ήξερε τι να περιμένει. Μία από τα ίδια. Δεν είπα ότι δεν τον υπολόγιζε για σοβαρό αντίπαλο. Απλώς δεν τον συγκατέλεγε στα «πρώτα βιολιά». Και δικαίως, αν θέλετε την άποψη μου.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με την αγωνιστική του συμπεριφορά δικαίωνε πανηγυρικά την ταυτότητά του. Ότι είναι ένα πράγματι «μεγάλο» όνομα, μεγάλο κι όχι βαρύ όνομα, επειδή έχει κάνει… γκελ στον κόσμο, και ανίκανο για τίτλους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήρθε ο Θανάσης Παπαγεωργίου στο δρόμο του τραγουδιστή, ο οποίος με τον γνωστό επιχειρηματία αρχίζει να αποκτάει τη δική του ταυτότητα και διώχνει τα «φαντάσματα». Σε πρακτικό επίπεδο;

Έχουν αλλάξει πολλά, κι όταν λέμε πολλά εννοούμε πολλά, από την Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, που το tsipas blog έγραψε κατ’ αποκλειστικότητα για την «αρπαγή» του από τον Παπαγεωργίου, o οποίος όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του. Σε αντίθεση, βέβαια, με πολλούς άλλους ομολόγους του, που δηλώνουν «παρών», αλλά στην πραγματικότητα «απών» από τους συνεργαζόμενους καλλιτέχνες.

Τι λένε τα «αντίπαλα στρατόπεδα» για τον Αδαμαντίδη του ερχόμενου έτους (2019-20). Αυτό είναι το θέμα. Εδώ είμαστε. Όλοι οι «σοβαροί παίκτες» της αθηναϊκής νύχτας πλέον τον … βλέπουν τον λαϊκό βάρδο Δεν τον θεωρούν αμελητέο, ασήμαντο, ανάξιο λόγoυ.

Αυτό είναι το έγκυρο ρεπορτάζ. Ότι άπαντες υπολογίζουν τη δυναμική του, δεν τους περνάει απαρατήρητος. Γιατί, όμως; Επειδή εκτιμούν πως έχει επικεντρωθεί στην καθημερινότητα του ο Παπαγεωργίου.Επειδή βλέπουν ότι ρίχνει λεφτά πάνω του, τον ενισχύσει συνεχώς δισκογραφικά με νέα τραγούδια, τα οποία θα του δώσουν τη δυνατότητα για να ανεβάσουν την χρηματιστηριακή του αξία.

Κυκλοφόρησε χθες ο “ΒΑΣΙΛΙΑΣ”, στην «ένωση δυνάμεων» των KINGS με την πιο ερωτική φωνή της ελληνικής δισκογραφίας, τον Θέμη Αδαμαντίδη, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Ένα άκρως ερωτικό τραγούδι που μιλάει κατευθείαν…Στην καρδιά.

Μία συνεργασία που σίγουρα θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς.

Ακούστε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.