Βαρουφάκης, η Αγία Αθανασία του Αιγάλεω

Απόσπασμα από συνέντευξη του συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη, που δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO :

Τους πολιτικούς τους θεωρώ πληκτικούς. Τους βαριέμαι αφόρητα. Αγανακτώ όταν συνειδητοποιώ ότι οι ευρωβουλευτές μας, που ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν, παρά μόνο αερολογούν, χειροκροτούν και μπουρδολογούν, λαμβάνουν μισθούς πολλαπλάσιους εκείνων των γιατρών και των νοσηλευτών. Ντροπή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη χώρα μας έχουμε πολλούς γιαλαντζί επαναστάτες. Το πιο ενδεικτικό παράδειγμα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. Όταν τον είδα στην πορεία για το Πολυτεχνείο καταμεσής της Βασιλίσσης Σοφίας να κρατά την ταμπέλα (φώτο), μου θύμισε την Αγία Αθανασία του Αιγάλεω.

Πολλοί φίλοι μου είναι αριστεροί και προοδευτικοί. Εγώ δεν είμαι αριστερός αλλά ένας αστός κάποιας ηλικίας. Σήμερα δεν νομίζω ότι υπάρχει δεξιά ή αριστερά. Ο καθένας προσαρμόζει την ιδεολογία του με την τρέχουσα κατάσταση. Έχω δει αριστερούς, φοβερούς και τρομερούς, να έχουν ενσωματωθεί απόλυτα σε αυτό που ονομάζουμε υπερκαταναλωτική κοινωνία. 

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.