Βάλε αυτούς και θα βγει η σεζόν ονειρεμένα

Άκης Δείξιμος- Κώστας Δόξας- Ελένη Γρίβα

Χαμούλης γίνεται, διαδιακτυακή φασαρία, ιντσαγραμική αναστάτωση, και λογικό είναι να γίνει. Κώστα Δόξα-Άκη Δείξιμο θα βάλουν. Τραγουδιστικό δίδυμο που γράφουν, που απασχολούν για πολλά χρόνια σερί, με την μουσική τους μόνο, με καμία άλφα ή τη βήτα τρακατρούκα. Τους ακούς και δεν τους βαριέσαι. Σε παίρνουν αμέσως, με τις πρώτες κιόλας νότες, πανέτοιμα τα χείλη να το σιγοψιθυρίσουν, ότι τραγουδήσουν. Κι έχουν το επίπεδο, το στάνταρ τους πολύ ψηλά, όλοι το λένε, το παραδέχονται, σε κάθε δήλωση τους, μέσα και οι αρχηγοί των κομμάτων της νύχτας, βάλε στο μαγαζί σου, Δείξιμο με Δόξα, ή Δόξα με Δείξιμο και θα βγει η σεζόν ονειρεμένα.

Το κάνει ο “παλιός” και έμπειρος Τάσος Μητρόπουλος, ιδιοκτήτης του Μετρόπολις, στην Πάτρα. Αυτός που αντέχει στο χρόνο. Μαζί με τον συνέταιρο του, Δημήτρη Μούζο. Καλώς. Υπάρχει και η ξανθιά, που πιάνει με απίστευτη άνεση το σφυγμό του κόσμου, Ελένη Γρίβα. Στην ίδια ομάδα, και οι ταλαντούχες Μαρία Θεοδώρου-Χρυσάνθη Παναγιωτοπούλου, με το παζλ να συμπληρώνει ο Ραφήλ Σιλαίος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "METROPOLIS LIVE Κώστας Άκης Δόξας Δείξιμος Καλλιτεχνική επιμέλεια Στέλιος Αμπατζής ΕΝΑΡΞΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ CHIVAS REGAL www.apolafste.ypefthina.eneap.gr Διεύθυνση Τσαμαδού 19 Τηλ.κρατήσεων 2611.810.453 6993.606.360 Απολαύστε υπεύθυνα"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "METRoPOLIS ΕΝΑΡΞΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ LIVE Ελένη Γρίβα Μαρίa Θεοδώρου Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου Καλλιτεχνική πιμέλεια τέλιος Αμπατ Ραφαήλ Σιλαίος CHI VAS REGAL Διεύθυνση Τσαμαδού 19 www.apolafste.ypefthina.eneap.gr Τηλ. κρατήσεων 2611.810. 6993.606.360 Απολαύστε υπεύθυνα"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.