Δύο βουλευτές πήραν την δημοσιογραφική ταυτότητά του Παπαδάκη

Ο παρουσιαστής της εκπομπής σηκώθηκε κι αποχώρησε από το πλατώ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Και το διέπραξε ο έμπειρος Γιώργος Παπαδάκης. Ένας, δηλαδή, που περισσότερο από κάθε άλλον γνωρίζει και σε πολλές περιπτώσεις ανέχεται αντιδημοκρατικές και αντιτηλεοπτικές συμπεριφορές πολιτικών. Δυο, όμως, βουλευτές, ένας του Σύριζα και ο άλλος της ΝΔ ξεπέρασαν κάθε όριο, ”κατάργησαν” τον παρουσιαστή σε τέτοιο βαθμό που ο δυστυχής σήκωσε τα χέρια και τους άφησε μόνους να βγάλουν τα μάτια τους. 

Ο πολιτικός εμφανίζεται στο ”παράθυρο” ντοπαρισμένος να τσακωθεί. Και το κάθε κανάλι γι’ αυτό το λόγο του δίνει καρέκλα μπροστά στην κάμερα. Μιλάμε για σκέτο θέατρο. Δεν περιμένει κανένας από τον πολιτικό, βουλευτή, υπουργό, να ενημερώσει τον κόσμο. Ούτε ο κόσμος περιμένει να πληροφορηθεί κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο να καυγαδίσει με τον άλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δυο βουλευτές αυτό έκαναν στον αντένα. Το ότι το παρατράβηξαν δεν δικαιολογεί τη στάση του Παπαδάκη, εκτός κι αν αυτός έπαιξε το δικό του θέατρο. Να μας υπονοήσει πως τα ”παράθυρα” λειτουργούν τον πολιτικό διάλογο, την κομματική αντιπαράθεση κλπ.  

Αν ο Παπαδάκης και ο κάθε παρουσιαστής θεωρεί ότι στην τηλεόραση κάνει… δημοσιογραφία, ένα οφείλει να αποφασίσει. Να μη ξανακαλεί στην εκπομπή του πολιτικό για να αναλύσει την ανύπαρκτη ιδεολογία του, τις ανύπαρκτες κομματικές τους αρχές.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.