Τζίρος-ρεκόρ το περασμένο Παρασκευοσάββατο για γνωστό νυχτερινό κέντρο

Τζίρος-ρεκόρ το περασμένο Παρασκευοσάββατο για γνωστό νυχτερινό κέντρο

Γνωστός Αθηναίος μπουζουκάκιας. Υπήρξε για μια περίοδο και επιχειρηματίας. Πολυπράγμων και πολυγνώστης. Το πρώτο που κάνει σε κάθε νυχτερινό κέντρο που επισκέπτεται, είναι να μαθαίνει-γιατί μπορεί- το τζίρο που κάνει. Όπως ο καλός Εβραίος. Το πρώτο που ρωτάει, σ’ όποιο ξένο τόπο βρεθεί, είναι «Πού βρίσκεται η Συναγωγή». Ο καθένας με την τρέλα του, την εσώτερη ανάγκη του, την επιθυμία του.

Άλλος στη νυχτερινή Αθήνα ενδιαφέρεται για στρηπτητζάδικο. Άλλος για μουσείο, για μπουρδέλο, για ντίσκο, για χασισοποτείο. Είπαμε. Ο καθείς με το μαράζι του. Άλλος, όπου βρεθεί στα ξένα θέλει να επισκεφτεί καζίνο. Για να χάσει τα λεφτά του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ψητό. Ο συγκεκριμένος πολυδιάστατος παίκτης στα νυχτερινά δρώμενα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με το Tsipasblog.gr, είπε τα εξής: «Mπουζουξίδικο της Αθήνας, το περασμένο Παρασκευοσάββατο, τίναξε κυριολεκτικά την μπάνκα στον αέρα. Διότι πολύ απλά, το ταμείο που κατέγραψε πραγματικά “ζαλίζει” και μας γυρνάει πάρα πολλά χρόνια πίσω. Βλέπετε, έπεσε πολύ λουλούδι”.

-Το ακριβές ποσό βρίσκεται στη διάθεση του tsipasblog.gr.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.