Η Τζένη Κατσίγιαννη θα ..ρίξει πάλι την Ελλάδα

Όλοι στον αέρα. Κανονικά, και με τα δύο χέρια. Αυτό κάνουμε όταν πιάνει μικρόφωνο η Τζένη Κατσίγιαννη. Η πιο αξιόλογη τραγουδίστρια, που συνδυάζει με μεγάλη άνεση το δημοτικό με το λαικό ρεπερτόριο. Η πιο ικανή. Η πιο αξιόπιστη. Εμείς τα ξέρουμε. Ακόμα και στο Tokyo Thetaer το έμαθαν.

Ρίξτε μια ματιά ακριβώς ΕΔΩ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είσαι το κορόιδο αν θεωρείς πως ο μονοδιαστατος άνθρωπος, θα συνεχίζει να επιβιώνει, σε αυτή τη ζωή, που αλλάζει, και κάθε μέρα, όλο και πιο πολύ. Αυτόν που χαρακτηρίζεται σήμερα μεγάλος, αύριο, μεθαύριο, θα τον δεις να πέφτει σαν χάρτινος πύργος και δεν θα το πιστεύεις. Γιατί; Επειδή ο σημερινός τραγουδιστής, ο έχων την πρωθυπουργία, τον πιάνει η αλαζονεία και δεν ανοίγει τα μάτια και τα αυτιά του, δεν ξέρει τι του γίνεται. Όπως το λέω.

Και όπως συνήθως, έχω και παράδειγμα να δώσω, για μία φορά ακόμα. Συμβουλέψου το πως κινείται η Τζένη Κατσίγιαννη, θα σας βοηθήσει πολύ.

Ποια θα είναι η συνέχεια; Ετοιμάζει νέο τραγούδι και όσοι στοιχηματίζουν πως θα πέσει πάλι όλη η Ελλάδα, έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Γιατί ; Επειδή θα είναι δια χειρός Μιχάλη Τουρατζίδη, που ότι πιάνει στα χέρια του λεφτά φέρνει, θυμηθείτε τι έγινε στην τελευταία τους συνεργασία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.