Συνελήφθη αξιωματικός του Λιμενικού ως «εγκέφαλος»! Η «ξεχασμένη» χειροβομβίδα έξω από το σπίτι της Υπολιμενάρχη Σαρωνικού που δεν έσκασε και ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της. Οι 2 δικογραφίες που τον «μαρτύρησαν» και οι αλληλομηνύσεις που είχαν προηγηθεί. Βρέθηκαν στο σπίτι του όπλα και 100.000 ευρώ που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει

Ένας άνδρας 45 ετών που υπηρετεί στο Λιμενικό ως αξιωματικός φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο πολυκατοικίας στη Γλυφάδα, στην οποία διαμένει μία υπολιμενάρχης που υπηρετεί στον Σαρωνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (8/5) στη Γλυφάδα, φέρεται να βρίσκεται πίσω και από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της αξιωματικού του Λιμενικού που είχε σημειωθεί λίγο καιρό πριν την επίθεση με χειροβομβίδα, ενώ κατηγορείται για εμπρησμό, απόπειρα έκρηξης, κατοχή όπλων και απείθεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συλληφθείς προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις λόγω υπηρεσιακών διαφορών με τη συνάδελφό του με την οποία άλλωστε έχουν κατά το παρελθόν αλληλομηνυθεί εξαιτίας της παρέμβασης του σε 2 δικογραφίες! 

Στην κατοχή του βρέθηκαν όπλα και περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή η υπολιμενάρχης θεωρούσε τον συγκεκριμένο άνδρα ύποπτο και είχε καταθέσει πως πίσω από την επίθεση που δέχθηκε ενδέχεται να κρύβεται ο συνάδελφός της. Τελικά, όπως φαίνεται, οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η χειροβομβίδα ήταν στο σημείο από την περίοδο του εμπρησμού  που είχε προηγηθεί αλλά δεν είχε εντοπιστεί κατά τις έρευνες.

-πηγή edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.