Η σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που πρωτοχρονιάτικα, βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία, δεν ήταν νοικιασμένη στο όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου. Το φωνάζουμε από την πρώτη στιγμή! Όχι ο Φιντιρίκος.
Το γεγονός, δυστυχώς, αμφισβητήθηκε από αρκετούς τάχα μου φίλους και η Ιστορία, θα τους γράψει ως Άπιστους Θωμάδες. Ακόμα και ο ίδιος ο Χριστούλης, να εμφανισθεί ζωντανός στη γη και με τo θεϊκό του κύρος δηλώσει παγκόσμια, διακαναλικά, ότι ‘’Δεν πέθανα ποτέ’’. Έστω να πει ‘’Αναστήθηκα’’. Οι πιστοί δεν θα τον πιστέψουν! Θα τον πιστέψουν μόνο οι άπιστοι.

Λέω ‘Η σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που πρωτοχρονιάτικα, βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία, δεν ήταν νοικιασμένη στο όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου.” Διότι υπάρχει χειροπιαστό ντοκουμέντο. Για τους άπιστους, λοιπόν, το δημοσιοποιώ, το βγάζω στη φόρα. Και όχι, δεν φόρεσα τη στολή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Διαβάστε επίσης : Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος