Μεγάλος Tsana, μέσα από το νοσοκομείο : «14 μέρες μέσα με covid -19 και το παλεύω»

Για δέκατη τέταρτη μέρα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με covid -19, ο Πέππας Χρήστος, γνωστός και ως Christiano de Tsana. Ο 33χρονος, που είναι πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό και νυχτερινό χώρο, και όχι μόνο, δίνει τον δικό του αγώνα για να βγει δυνατός και στέλνει μήνυμα προς όλους, μέσα από το δωμάτιο 408, όπου και νοσηλεύεται.

Ο ίδιος μίλησε στα parapolitika.gr και την Σάσα Σταμάτη, για την κατάστασή του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβόμουν. Επίσης ,αλήθεια είναι ότι το θεωρούσα σαν μια λοίμωξη των ηλικιωμένων. Ότι είμαι δυνατός και άτρωτος πίστευα. Όλο αυτό, φάνηκε ότι ήταν η δίκη μου αλήθεια και σε καμία περίπτωση η πραγματικότητα. Γράφοντας από ένα δωμάτιο στο Θριάσιο , ξαπλωμένος και αδύναμος αναθεωρώ απόψεις και πράξεις. Να βγω υγιής η μόνη προσδοκία μου, να συμβουλεύσω σωστά το μόνο μου μέλημα. Δεκατέσσερις μέρες μέσα και συνεχίζω να παλεύω. Δώστε την προσοχή που πρέπει στην υγεία σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.