Τροχαίο με την πανάκριβη Porsche Panamera Turbo S : Πατρινός πετρελαιάς “τυχερός-άτυχος” – Μίλησε στο Τσίπας Μπλοκ

Τυχερός μέσα στην ατυχία. Γίνεται να αποδειχθείς τυχερός μέσα από μια ατυχία; Πως δεν γίνεται. Γίνεται και παραγίνεται και μη μας ζαλίζουν τον έρωτα οι συνομοσιολόγοι και οι λοιποί ειδικοί επιστήμονες.

Σκάει μύτη η είδηση πως χθες το μεσημέρι, στην Περιμετρική Πατρών, τροχαίο είχε πασίγνωστος και πολύ φίλος μου πατρινός επιχειρηματίας, που όπως μας ενημερώνουν οι πολλοί οι αντικειμενικοί, ξεχωρίζει σε δύο κύριους τομείς. Πρώτον, γιατί είναι μεγάλη καρδιά. Δεύτερον, στο χώρο των πετρελαιοειδών, γίνεται όλο και πιο δυνατός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να πούμε κι αυτό. Το πανάκριβο και απίστευτο αμάξι του, μάρκας Porsche Panamera Turbo S, του 2018, 600 αλόγων, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος και τα παιδιά του, έπεσε πιάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Και δεν δεν κάθομαι φρόνιμά, δεν περιορίζομαι σε αυτά που ξέρω ήδη. Γίνομαι ανταποκριτής, ρεπόρτερ, αλλά στο στυλ το ανθρώπινο, όχι σε στυλ πρακτορικό. Για να μη λέμε πολλά, του στέλνω μήνυμα «Διάβασα πως είχες ατύχημα. Πώς είσαι;». Η απάντηση του «Όλα καλά Ηλία μου, όλα οκ»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.