Και τρίτη μέρα ο “γίγαντας” τραγουδιστής

Και τρίτη μέρα ο "γίγαντας" τραγουδιστής

Να είναι μεγάλος, πολύ μεγάλος καλλιτέχνης. Μέγας και αξεπέραστος στην εποχή του, στην εποχή μου και σε αυτές που θα έρθουν, τις επόμενες. Είναι ένας από τους λίγους που μας γυρίζει στην απέραντη Ελλάδα. Αν υπάρχει επάγγελμα «τραγουδιστής», τότε είναι και θα παραμείνει αρχηγός αυτού του επαγγέλματος. Κι αυτός όσο ζει δεν θα παύει ποτέ να το λέει: «Ο Καζαντζίδης ήταν η αιτία που αγάπησα το τραγούδι».

Είναι μπάμιες και σέλινα και καρότα όσοι ασχολούνται για το αν βγάζει τα χρήματα που έβγαζε τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί κάποιοι σταθμοί δεν παίζουν τα τραγούδια του, για το αν έχει κάνει χρήση ουσιών. Αν εκτέθηκε σαν δεξιός ή αριστερός, συντηρητικός ή επαναστάτης. Αδιάφορο. Αν είναι ασυνεπής στα ραντεβού του. Αδιάφορο. Τι λένε μπροστά στις κάμερες ή πίσω από την πλάτη του. Αδιάφορο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφω τούτες τις αράδες με αφορμή ότι, εκτός από Παρασκευή και Σαββάτο, θα βρίσκεται και τις Πέμπτες στο ιστορικό και ανυπέρβλητο Can Can. Λόγω μεγάλης επιτυχίας. Θα είναι το μοναδικό μπουζουξίδικο της Αθήνας που θα δουλεύει 3ημέρα.

Η πληροφορία είναι της τελευταίας στιγμής και “δίνεται” από το Tsipasblog.gr

Διαβάστε ακόμα : Mου θυμίζει ποιος είναι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.