Η άγνωστη ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η άγνωστη ζωή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το νέο σπίτι στο Ψυχικό, οι αγαπημένες συνήθειες και οι φίλοι του

Το προφίλ του νέου καναλάρχη και τις άγνωστες πτυχές της ζωής του παρουσιάζει με δημοσίευμα της η εφημερίδα LiveSport.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάθισε στη θέση του οδηγού της BMW του και οδήγησε μέχρι την κατοικία του στο Ψυχικό. Κίνηση που μπορεί να παραξένεψε κάποιους, όχι όμως όσους γνωρίζουν καλά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και εσχάτως καναλάρχη.

Άνθρωπος με εκρηκτική προσωπικότητα. ο κ. Μαρινάκης φτάνει συνήθως (εξαρτάται και από το πρόγραμμά του) γύρω στις δέκα και μισή με έντεκα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του στον Πειραιά.

Το γραφείο του είναι περισσότερο ένα οροφοδιαμέρισμα και διαθέτει τα πάντα, από κρεβατοκάμαρα και μπάνιο, μέχρι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Στον πολύ στενό φιλικό του κύκλο συγκαταλέγεται ο Μανόλης Κονταρός. ο επιχειρηματίας εστίασης Γιάννης Μαλούχος και ο εξ απορρήτων του και κολλητός του, ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκnς.

Ο Μαλούχος είναι πολύ συχνά μαζί του, κυρίως σε βραδινές εξόδους, στις οποίες συνυπάρχουν ακόμη ο Σωκράτης Κομινάκης και ο Τάσος Καραμήτσος, συνεκδότης στο «Πρώτο θέμα» μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη.

Συχνάζει -τον χειμώνα κυρίως στο «Tier» του Ψυχικού, στον «Μαρουβά» -κρητικό εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη- και σε ταβέρνες όπως αυτή του «Παπαϊωάννου» στον Πειραιά.

Είναι κοινωνικός, δεν αρνείται να βγει φωτογραφίες με οπαδούς του Ολυμπιακού που τον πλησιάζουν και όταν είσαι στην παρέα του δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις ή να συμμετέχεις στον λογαριασμό.

Το νέο του σπίτι στο Ψυχικό θεωρείται μια κατοικία εξαιρετικής αισθητικής και ιδιαίτερου σχεδιασμού. που φλερτάρει πολύ έντονα με το minimal στοιχείο.
Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι είναι γενικά ένας άνθρωπος που έχει υπομονή, όταν όμως χάσει την ψυχραιμία του τίποτε δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Την Κυριακή που ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό στο στάδιο Καραϊσκάκη. οι οπαδοί άρχισαν να βρίζουν εν χορώ την οικογένειά του. Έγινε έξαλλος, σε τέτοιο βαθμό που όρμηξε μόνος του προς τη θύρα των φανατικών για να καθαρίσει και οι άντρες της προσωπικής του φρουράς τρόμαξαν να τον πείσουν να μην το κάνει. «Πρόεδρε, θα σκοτωθούμε αν μπούμε μέσα όπως έχει η κατάσταση τώρα», του είπαν και τον έπεισαν να αποχωρήσει.

Καλοκαίρια στη Μύκονο

Τα καλοκαίρια η Μύκονος είναι από τους αγαπημένους του προορισμούς. Η θαλαμηγός του δένει στην Ψαρού και το τραπέζι του στο Nammos -φορολογείται εδώ και χρόνια ότι κατέχει ποσοστό του διάσημο ρεστοράν- είναι πάντα η μεγάλη ροτόντα δεξιά της εισόδου Σπάνια θα βουτήξει στη συγκεκριμένη παραλία, προτιμώντας συνήθως πιο απομονωμένους κόλπους για μπάνιο.

Λατρεύει την οικογένειά του και έχει ψύχωση με τον πρωτότοκο Μιλτιάδη, ο οποίος είναι πάντα στη σουίτα του στα μεγάλα ματς.

Οι πληροφορίες λένε ότι τον τελευταίο χρόνο η γυναίκα του Σούλα και τα παιδιά του κατοικούν μόνιμα στο Λονδίνο, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει μια εντυπωσιακή κατοικία, την είσοδο της οποίας περνούν συχνά στενοί του φίλοι. όπως ο κουμπάρος του Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στενότατη φίλη του μέχρι πρότινος τουλάχιστον ήταν η κ Μαριάννα Λάτση, οι πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για μια ψυχρότητα που διέπει την σχέση τους τους τελευταίους μήνες. Κάτι που επιβεβαιώθηκε αφού ήταν απών από το πάρτι γενεθλίων της Εριέττας Κούρκουλου πριν λίγες εβδομάδες στον Πάνορμο, event στο οποίο έδινε ανελλιπώς το «παρών» κάθε χρονιά.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.