Τριών γίνεται το Padam και το γιορτάζει με hot Νικηφόρο

3 χρόνια ζωής. Φοβερό, ε; Πέρασαν 3 χρόνια. Τα γιορτάζει το Padam στη Γλυφάδα. Πότε ; Αυτή την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ. Το ανέλαβε ο Χάρης Σιανίδης, φέρνει ενισχύσεις, φέρνει τον ιδιαίτερα ανεβασμένο σε τούτη τη περίοδο Νικηφόρο. Ναι, να γιορτάσουν και να τιμήσουν τους ανθρώπους, όλους αυτούς τους φίλους, που το επέλεξαν, το στήριξαν, το έκαναν κομμάτι της ζωής του. Κατά 70-80% σε δάση καθημερινή και σε περίοδο που ο Διάβολος Κορονοϊός ήρθε, προσπάθησέ να το έχει στο σημάδι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Εν αρχή είναι ο λόγος, διαβάζουμε στο κατά Ιωάννην ευαγγέλιο…Και ο Leandros Zerris έκανε την αρχή, η οποία ήταν δύσκολη και με αρνητές. Από άτομα όχι με απαιτήσεις, ναι να κάνουν καφενείο. Δεν άργησαν να τελειώσουν αυτά, όμως, να ξεκινήσει η πάνω βόλτα, με κώδικα την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, διοικητικά και αγωνιστικά, την σκληρή, ποιοτική δουλειά και το κεφάλι χαμηλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την Τετάρτη, λοιπόν, όλοι οι δόμοι οδηγούν στο Padam.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.