Τρεις κύκλοι και πως συνδέονται μεταξύ τους

Εγώ δεν λέω κάτι δικό μου.. Τίποτα δεν θα πω. Από τα σχετικό ρεπορτάζ το Χάρη Λεμπιδάκη παίρνω πρέφα. Για το πως ο κύκλος που έκλεισε, χθες στο Fantasia. Συνδέεται με τον κύκλο του 𝙑𝙊𝙂𝙐𝙀 𝘾𝙡𝙪𝙗, στη Θεσσαλονίκη, που θα κλείσει το ερχόμενο Σάββατο 𝟏𝟐 Νοεμβρίου. Και κάπου εκεί ανάμεσα, ένας άλλος κύκλος, αυτός της Λένας Ζευγαρά, που σύντομα θα μάθετε που θα ανοίξει. Ο Λεμπιδάκης τα γραφεί.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις Sold Out εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Λιβάνη. Ολοκληρώνουν την άλλη εβδομάδα την πετυχημένη πορεία τους και κατεβαίνουν στο Fantasia. Το βράδυ της Παρασκευής στο Club Vogue είχαμε εκλεκτούς καλεσμένους. Ο Πέτρος Ιακωβίδης , η Λένα Ζευγαρά και η Ζόζεφιν τραγούδησαν και βρέθηκαν στο καμαρίνι του Νίκου όπου έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες…  Να προσθέσουμε ότι ο Πέτρος με την Ζόζεφιν θα ανέβουν στο Vogue μετά τις 20 Νοεμβρίου. Η Μορφούλα Ιακωβίδου που εμφανιζεται για αυτά τα δυο διήμερα στο Vogue ( αντικαθιστά την Ήβη Αδάμου) θα κατέβει στο Fantasia με τον Νίκο. Όσο αφορά την Λένα Ζευγαρά σύντομα θα μάθετε που θα εμφανιστεί …. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.