O Κοκλώνης κέρδισε την τιτανομαχία

Να σου πω το αποτέλεσμα της χθεσινής τηλεοπτικής μονομαχίας Σεφερλή- Κοκλώνη- Κορομηλά.. Μπα, κατέληξες και αναλυτής Φρανκ Ντρέικ, στη τηλεόραση; Ποτέ. Και, παρακαλώ, μη βρίζετε! Δεν είναι ύβρις είναι να ερμηνεύσω, να διατυπώσω μια άποψη, πάνω σε αποτέλεσμα αναμέτρησης. Ποδόσφαιρο είναι, μπάσκετ, τένις, νύχτα, εκλογές, eurovision. Αστείο είναι να επιλέξεις την μούγκα, στο οτιδήποτε ανοίγεται μπροστά σου. Αστείοι είναι όσοι χωρίζουν τον κόσμο, αυτά είναι τα ..θαύματα των οσίων και αγίων της δικής μας θρησκείας, αυτά της δικάς σας.

Όσο αφορά τον Φρανκ Ντρέικ, τον επιφανή Αμερικανό Αστρονόμο, ήταν διάσημος σε όλο τον κόσμο, για την πρωτοπόρα έρευνα του, πάνω στην αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης και την ακόμη πιο διάσημη ομώνυμη “Εξίσωση Ντρέικ” (Drake Equation) που υπολογίζει τον πιθανό αριθμό εξωγήινων πολιτισμών στον γαλαξία μας με βάση μια σειρά από παραμέτρους.. Ξεφύγαμε; Γιατί, όχι; Κουβεντιάζουμε και όπου μας βγάλει η ακυβέρνητη βαρκούλα που την κουμαντάρουμε πονηρά…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι λέγαμε; Ο Νίκος Κοκλώνης απέναντι από Μάρκο Σεφερλή στο 20.00 – 22.00 και από την Ρούλα Κορομηλά στο 21.00 – 02.00 κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά σε όλα τα κοινά. Έφτασε στο 17.4% στο νεανικό σύνολο σε τέταρτο και στο 21.2% στο γενικό μερίδιο. Η Ρούλα και η εκπομπή Σπίτι με το Μέγκα διατήρησε διψήφιο μέσο όρο έως τις 23.45 και έφτασε και το 15.2%. Χαμηλά έμεινε το παιχνίδι Family Game στον ΑΝΤ1 αλλά και ο τελίκός του Love Island.

Διαβάστε επίσης : Να κάνουν το Σταυρό τους με τον Κοκλώνη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.