Τράμπ προτιμά ο Dpg7000

Ντόναλντ Τραμπ - Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Πραγματικότητα ή αφηρημένη τέχνη της φανταστικής, ανύπαρκτης, θεωρητικής απειλής; Ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο εχθρός της Νέας τάξης πραγμάτων. Είναι και θα είναι ακόμη περισσότερο, σε περίπτωση που επανεκλεγεί στην προεδρία της Αμερικής. Επειδή τα συμφέροντα τους είναι εντελώς διαφορετικά.

Η επιθυμία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των διεθνών τραπεζιτών, κάποιου άγνωστου και γνωστού, σίγουρα σκοτεινού και άρρωστου κέντρου, που ελέγχεται από άτομα με γυάλινα μάτια και αποφασίζει χωρίς να έχει την ανάγκη να συνομιλούν, είναι να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη, ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Και δεν ανέχονται με τίποτα να βλέπουν τον Τράμπ, στην ατζέντα του, να υπάρχουν μόνο οι ΗΠΑ και να μην του καίγεται καρφί για τις ..αποικίες της. Πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Τα «μπαζούκας» έχουν βγει έξω. Μιλάμε σοβαρά οι συνωμοσιολόγοι. Στημένο έργο ο κορονοϊός, κόλπο. Όλα στο σχέδιο, για να φάνε τον Τράμπ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν ξέρεις. Εννοώ δεν είσαι σε θέση να το αντιληφθείς, προς το παρόν, ποιο σενάριο παίζει. Οπωσδήποτε, όμως, είσαι μέσα αν δεις τι ανέβασε σε instagram story του ο Dpg7000 (εννοούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Στην κούρσα ανάδειξης του νέου Αμερικανού Προέδρου, ανάμεσα στον Τραμπ και τον Μπάιντεν, προτιμά Τραμπ.

Διαβάστε επίσης : Τα έχει μεγάλα, από όταν παντρεύτηκε την δασκάλα του

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.