Τους κάνει πλάκα

Μανώλης Μούτσος-Νίκος Γκάλης

Είναι η περιπτωσάρα. Το όνομα του Μανώλης Μούτσος. Δυνατός και αρκετά καλά δικτυωμένος. Συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου, σε επιχείρηση εστίασης στην Γλυφάδα, ο συνιδρυτής και ιδιοκτήτης του μακροβιότερου club στην Αθήνα, του Ακάνθους. Αξιοθαύμαστος επιχειρηματίας, ο απόλυτα αυτοδημιούργητος. Από τότε που μπλέχτηκε με τη νύχτα παραδίδει μαθήματα στους σημερινούς μεγαλομετόχους των υπόλοιπων κλαμπ, και στα αυριανά αφεντικά τους..

Να μπούμε κατ’ ευθείαν στο ψητό. Χθες, βράδυ Κυριακής, ο συγκεκριμένος, που προσφάτως είχε ταξιδέψει με τον Μπερτάκη στη Σερβία, για να παρακολουθήσει το ευρωπαϊκό μάτς του Ολυμπιακού, ενώ ακούγεται πως θα συνεταιριστεί με τον Γιάννη Μαλούχο, έκανε τη κλασική του βόλτα. Πέρασε σε πέντε από τα μαγαζιά του. Τα οποία, όπως μας έχουν συνηθίσει, ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Και τα 5. Opus, Istoploikos, New Habits, Balzac και το Romeo. Αυτό αποτυπώνεται εύγλωττα στα instagram story του Μανώλη Μούτσου, μέγεθος επιχειρηματικό μεγάλο στην Αθήνα, ο οποίος τους κάνει πλάκα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΤΟ 87 είχε βάλει ο Γκάλης 5/5”. Αυτό έγραψε, φτάνοντας στο Romeο, στην έμπνευση του Βαρδάλου, που είναι και εκεί μέτοχος.

Δείτε τα προηγούμενα story που προηγήθηκαν :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.