Ο Αργυρός στη βαριά φανέλα

Κωνσταντίνος Αργυρός -Θοδωρής Φέρρης στο Romeo Club

Παραμένει μεγάλη ομάδα το Romeo. Η φανέλα του είναι ακόμα βαριά. Δικαιώθηκαν όσοι επένδυσαν αρκετά λεφτά εν μέσω κρίσης, για να ξαναγίνει το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μεγάλο. Όπως τον παλιό καλό καιρό, που το κουμάνταρε υποδειγματικά ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος έχει άμεση ανάμειξη και σήμερα. Στη νέα εποχή, που θυμίζει την παλιά. Και ευτυχώς, συν μια ακόμα επιτυχία, που όρισαν τον Φέρρη σαν πρώτο βιολί επάνω στη πίστα.

Το Romeo, φαινομενικά, αλλά και πρακτικά, είναι ο νέος ανταγωνιστής του Fantasia, του Κώστα Μπερτάκη. Τουλάχιστον για το Σαββάτο. Να ήταν μόνο αυτό στο καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό παρασκήνιο;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όχι, δα! Ξέροντας τα πράγματα εκ των έσω, τελικά, είναι περισσότερα τα στοιχεία που τους ενώνουν παρά αυτά που τους χωρίζουν. Για αυτό και δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση που ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχοντας στο πλευρό του τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, αλλά και ο αρχιμετρ του, Στέλιο Ντούρα, διασκέδασε το βράδυ της Κυριακής στο Romeo. Που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Θοδωρής Φέρρης, παρέα με τον Γιώργο Λιβάνη (που “ανήκει” στον Μπερτάκη). Τον οποίον, ευκαιριας δωθήσεις, ο πρώην συνεργάτης του Μπερτάκη και νυν “συμβουλάτορας” του Φέρρη, ο Χρήστος Βαρδάλος, τον έβαλε στο Ρομέο.

Προς το τέλος του κάτω στιγμιότυπου, που ανήρησε στο Instagram ο Χάρης Σιανίδης, βλέπετε τον Μπερτάκη να συνομιλεί με τον Βασιλειάδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.