Με τόσα πολλά λεφτά και έχουν τέτοιο σύστημα ασφαλείας ;

Πριν λίγο, μου το έστειλε αυτός, που μου στέλνει τα περισσότερα. Επιλέγει μόνο στο γήπεδο του “Τσίπας Μπλοκ”, για να παίξουν μπάλα, οι σκέψεις του.

“Είναι δυνατόν; Έχετε τόσα λεφτά εσείς στης ναυτιλιακές. Και αντί να πάρετε ανθρώπους και να τους δίνετε 2.500 και 3 χιλιάρικα το μήνα και να είναι αστακοί, να έχουν όπλα επάνω τους, από εσάς αγορασμένα. Έχετε σεκιούριτι των 600€ να λένε καλημέρα, καλησπέρα καληνύχτα; Κάνετε τσιγκουνιές στην ασφάλεια σας; Λογικό να μπει μετά ο οποιοδήποτε, να κάνει ότι θέλει. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιος που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του και ότι θα του έριχνε με τη μια, θα το σκεφτόταν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπήκε λέει από το πίσω το πάρκινγκ, είναι δυνατόν να έχεις βιτρίνα τον σεκιούριτι των 600 ευρώ και πίσω να είσαι ακάλυπτος;

Με αυτό το κείμενο ίσως βοηθήσεις και κόσμο να πάρουν τα παλικάρια δουλειές στις εταιρείες και να ξυπνήσουν οι ναυτιλιακές να γίνουν στην ασφάλεια τους πιο σοβαροί..”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.