Τώρα είναι η ώρα! Αυτός είναι ο υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης, που σκίζει στα προγνωστικά

Το τελευταίο που μ’ ενδιαφέρει είναι ποιοι θα πάρουν τα εισιτήρια για την επόμενη βουλή. Δεν με κερδίζει ένα τέτοιο show, η τελετή των πολιτικών βραβείων της ελληνικής σκηνής.. Ακριβώς. Είναι show αποκρουστικό, απωθητικό, και όμως σε μια περίπτωση, κυριαρχεί το συναίσθημα. Της αγωνίας, θα είναι μεγάλη η χαρά της νίκης, της εκλογής, της επιβράβευσης.

Σοβαρό να λέγεται και να γράφεται ότι Φίλιππος Καμπούρης, θα ..παίξει για τα συμφέροντα του λαού.. Μιλάμε για τον γνωστό δημοσιογράφο, που τόσα χρόνια μάχεται να δώσει λύσεις. Όχι για πάρτη του, αλλά για τους αδύναμους. Το πιο τιμητικό που μπορεί να ακουστεί για κάποιον. Oχι τα φρου-φρου & αρώματα, δεν έχουν σχέση με αυτόν, άσχετοι όσοι λένε αυτές τις μπούρδες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καταλάβετε τώρα γιατί ο Νο 1 του ελληνικής νύχτας, ναι είναι το Τσίπας Μπλοκ. Ενδιαφέρεται για την παρουσία του Καμπούρη στα βουλευτικά έδρανα. Γιατί θα πάει στο σύστημα κόντρα, την Ελλάδα, την ορθοδοξία, την οικογένεια, θα προστατέψει, θα έχει μέλημα. Ο Καμπούρης σκίζει στα προγνωστικά και θα τον βρείτε στην εκλογική περιφέρεια Β1′ ΒΟΡΕΙΟΥ Τομέα Αθηνών. Τώρα είναι η ώρα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛYCH ΚΥΡΙΑΚΟς ΒΕΛΟΠΟΥΛΟς YΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ B1 ΒΟΡΕΙΟΥ TOMEA ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΖΗΤΩ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ για την ΕΛΛΑΔΑ, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ #ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ""
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.