Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας : 83.000 κατοικίες χάθηκαν επί των ημερών της ΝΔ – Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας ανέδειξε με στοιχεία τη μείωση της ιδιοκατοίκησης

Τις επιπτώσεις της πολιτικής που άσκησε η απερχόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (και) στην ιδιοκατοίκηση, ανέδειξε με στοιχεία ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και στους δημοσιογράφους Μάνο Νιφλή και Χρύσα Φώσκολου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

«Την περίοδο 2015-2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το ποσοστό ιδιοκατοίκησης αυξήθηκε στην Ελλάδα κατά 11.000 κατοικίες, ενώ από το 2019 έως σήμερα μειώθηκε από τους πλειστηριασμούς κατά 83.000 κατοικίες», τόνισε ο Θεμιστοκλής – Ανδρέας Μπάκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο στεγαστικό πρόγραμμα «Σπίτι μου», επισημαίνοντας ότι από τις 25.000 αιτήσεις που κατατέθηκαν μόλις 1200 είναι οι δικαιούχοι. Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ άσκησε κριτική και στη χορήγηση, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, του επιδόματος των 150 ευρώ στις νέες και στους νέους 18 ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δίνει 150 ευρώ στους νέους για να ξεχάσουν το ξύλο στη Νέα Σμύρνη, την τραγωδία στα Τέμπη, να πάνε διακοπές και να μην ψηφίσουν. Αυτό είναι ντροπή. Δέκα δισ. απευθείας αναθέσεις, 150 ευρώ στους νέους».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.