Τώρα ναι! Ο Οικονόμου πάει για τον θόρυβο, για τον πολύ μεγάλο θόρυβο

Λευτέρης Κιντάτος - Βασίλης Οικονόνμου - Παναγιώτης Μπρακούλιας

Η φωτογραφία στο Instagram, μας δίνει πλάνo, από τα βήματα της δημιουργίας, του τραγουδιστή Βασίλη Οικονόμου. Που δεν σταματάνε ποτέ, ούτε στιγμή. Δεν ξέρουν τι είναι το φρενάρισμα και πηγαίνουν για πράματα καινούργια, καινοτομικά. Μόλις πριν ένα μήνα, είχε έβγαλε το “Κατάλαβέ Το”, το οποίο πήγε περήφανα καλά, αλλά δεν του λέει κάτι αυτό. Έχει ήδη έτοιμη την διαδικασία της συνέχειας, και σίγουρα θα γίνει με τρόπο εντυπωσιακό, γιατί από την κοινωνία της μουσικής βιομηχανικής, συνεργάζεται ίσως με τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή.

Πανηγυρίζει σαν τρελός ο Οικονόμου, που στο νέο του τραγούδι, θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Κιντάτο. Μέσα σίγουρα και ο Παναγιώτης Μπρακούκιας, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα μεγαλύτερα σουξέ της εποχής. Κάνει μπαμ από μακριά ο Οικονόμου, ότι με αυτούς, πάει για τον θόρυβο, για τον πολύ μεγάλο θόρυβο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Κάτι νέο έρχεται !
Και η χαρά μου είναι τεράστια που θα συνεργαστώ με δύο τεράστιους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου , ο κάθε ένας στο είδος του .
Ευχαριστώ τον υπέρ ταλαντούχο Λευτέτης Κιντάτος που μου εμπιστεύτηκε αυτό το πανέμορφο τραγούδι που θα ακούσετε σε λίγο καιρό .
Και τον κορυφαίο Μπρακούλιας Παναγιώτης για την υπέροχη παραγωγή”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.