Τον Καλλέργη τον υπολογίζουν – Δείτε ΦΩΤΟ

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης είναι μέγεθος υπολογίσιμο και αρκετοί, επιζητούν την πόρτα του. Ακόμα και τις δημόσιες σχέσεις του. Μία τέτοια περίπτωση, που φαίνεται αυτό, ήταν η παρουσία του, λίγες μέρες πριν, στο Eklali club. Πήγε σε εκδήλωση, για που ήταν για λίγους και δυνατούς. Κι’ εκεί έμαθε, για το ενδιαφέρον του περίφημου νέου κόσμου των κρυπτονομισμάτων. Που κερδίζει όλο και περισσότερη δύναμη στην εξίσωση.

Ποιο ενδιαφέρον; Να ενσωματωθεί στον κόσμο αυτόν. Και θα πείσει και πολλούς άλλους, να αλλάξουν την αισθητική τους στα οικονομικά πράματά. Επειδή είναι ο Καλλέργης, επειδή είναι μέγεθος πολύ υπολογίσιμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη φώτο, από αριστερά προς δεξιά. Νίκος Χρηστίδης, έχει μεγάλη επιχείρηση τηλεπωλήσεων-καλλυντικών και κάνει και εκπομπές. Κυριάκος Κερανόπουλος, μάνατζερ. Αλέξανδρος Καλλέργης, επιχειρηματίας. Γιάννης Ασλάνης, ο παγκόσμιος Έλληνας, που παίζει τα bitcoin στα δάχτυλα. Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord. Και ο τέρμα αριστερά, είναι βαφτιστήρι του Καπελούζου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Συνέφαγαν Καλλέργης – Γιαννιάς στη Γλυφάδα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.