Συνέφαγαν Καλλέργης – Γιαννιάς στη Γλυφάδα

Αλέξανδρος Καλλέργης - Γιώργος Γιαννιάς

Ποιος είναι ο Πατρινός, που έχει γίνει φίλος καλός, κάνει υπέροχη παρέα με αυτόν, που σ’ αυτή την ιστορία που λέγεται τραγουδιστής, πανελλήνιος, παίζει σε πρώτο πλάνο. Επί σειρά ετών στους κορυφαίους, στις μεγάλες δυνάμεις, ο Γιώργος Γιαννιάς.

Λέμε το άλλο. Το ιστορικά αναμφισβήτητο. Του οποίου τα τραγούδια, δημιουργούν εικόνες, σε ταξιδεύουν, έχουν σημαδέψει, γιατί έχουν σημαδέψει κάποιο κομμάτι της ζωή μας, που είτε ήμασταν ερωτευμένοι είτε χωρισμένοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Αλέξανδρος Καλλέργης, ιδιοκτήτης της εταιρίας Καλλέργης Μηχανήματα, για να σας λύσω την απορία. Γιατί, δηλαδή, αυτός και και όχι κάποιος άλλος, κι εγώ κ εσύ, να μην γίνει φίλος καλός του Γιαννιά; Και τι έκανε ο Καλλέργης, ο πολυδιάστατος, ο πολύπλευρος, ο διαφημίζω την Πάτρα με ότι ασχολούμαι και για αυτήν έχω όνειρα μεγάλα ; Αυτό ακριβώς που κάνει από τότε που γεννήθηκε. Δηλαδή ; Είναι πολύ συμπαθητικός και με πράξεις ξηγημένος.

Στη φώτο, από την προηγούμενη Πέμπτη, στο Padam στη Γλυφάδα, που συνέφαγαν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.